Сряда, 17-October-2018, 20:17

Добре дошли Guest

Раздел категории
Продава/Купува
Вход
Търсене
Полезни
 • Online Football
 • Web Games
 • Software
 • Google
 • Статистика
  Начало » Обяви Продава/Купува » Продава/Купува

  НОВО! ХИТ! ОТКАЖИ ЦИГАРИТЕ ЗАВИНАГИ С ZEROSMOKE ** от 60 на 29 лв.
  12-August-2013, 12:03
  ОТКАЖИ ТЮТЮНОПУШЕНЕТО ЛЕСНО, БЪРЗО, БЕЗПРОБЛЕМНО
  И ЗАВИНАГИ С ИНОВАТИВНИЯ МЕТОД ZEROSMOKE MAGNETS

  ** НАД ДВА МИЛИОНА ПУШАЧИ СА СЕ ОТКАЗАЛИ ОТ ВРЕДНИЯ НАВИК
  ИЗПОЛЗВАЙКИ НОВАТА ИНОВАТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ ZEROSMOKE!

  Вече сте опитвали: лепенки; дъвки; таблетки; електронни цигари; лазер; акупунктура; хипноза и др. за отказване на тютюнопушенето, но резултатите така и не идват, или са временни и със странични ефекти.

  В последно време в помощ на пушачите решили да се откажат от вредния навик, се предлага нова иновативна технология за терапевтична акупресура на ухото под търговското наименование ZeroSmoke.
  Използва аурикуларна терапия и принципите на акупресурата, за подтискане желанието за цигара. Аурикуларната терапия спомага за освобождаването на същите ендорфини, които се произвеждат при пушене.

  Използват се два миниатюрни, дискретни, мощни биомагнита с минимални размери: 5х1 мм и 8х1 мм и 24-каратово златно покритие. Позлатяването е с цел засилване проводящите свойства на магнитите и предпазване на кожата от възможно дразнене и причиняване на алергии.

  ZeroSmoke няма противопоказания, не дава странични ефекти и може да се използва без консултиране с лекар. Този нов метод не изисква ограничения върху ежедневния начин на живот. Той е ефикасен, лесен, евтин и напълно безопасен!

  ZeroSmoke се използва като големият магнит се поставя в предната горна част на ушната мида на лявото ухо, а по-малкия се поставя срещу него зад ухото. Магнитите взаимно се привличат и затова не падат. Те оказват натиск върху точката, стимулираща невротрансмитерите и предизвикват производството на същите ендорфини, които се освобождават при пушене.

  С ZeroSmoke не е нужно цигарите да се отказват изведнъж. Може да се продължи да се пуши по време на първите 6-7 дни. Постепенно, се забелязва, че броят на цигарите се намалява и след 20-25 дни, желанието за пушене напълно изчезва.

  Системата за индивидуална терапия е разработена и патентована в Италия и за разлика от повечето методи за отказване на цигарите не използва изкуствени заместители. Тя е изключително ефективна, получила е световен патент, преминала е клинични изследвания и е получила одобрение от европейски и американски здравни организации.

  Магнитите се носят 3-4 ч. дневно и е препоръчително да се поставят
  и носят в тиха и спокойна атмосфера след вечеря.

  ZeroSmoke системата е спечелила доверието на лекари и учени, и се споменава в десетки специализирани издания. Препоръчва се от Европейския център за контрол на тютюнопушенето и международни организации.

  Статистиката отбелязва, че досега над 2 млн. пушачи са се възползвали от тази медицинска иновативна технология и безпроблемно успешно са се отказали от неприятния и вреден навик на тютюнопушене.

  Видеоклипове:
  http://youtu.be/OZ1Zd37f0CA
  http://youtu.be/3M2nIuFvbns
  http://youtu.be/4vxlKRwZFvo


  ZeroSmoke не трябва да се използва от хора с пейсмейкъри, дефибрилатори и други електро-медицински устройства, както и от бременни жени.

  Гаранция 1 г. Сертификат СЕ.

  ШОКОВА ЦЕНА 29 лв.

  ПОКУПКИ:
  София, пазар "Борово", павилион 12
  (срещу входа на супермаркет "Европа")
  или по куриер на Еконт Експрес с наложен платеж; такса при
  получаване от офиса 4 лв. и до адрес 5,90 лв. и получаване
  на следващия ден, а до селища без офис на Еконт такса 7,20 лв. и
  получаване до три работни дни.
  Ползва се намаление на куриерската такса -20%!

  КОНТАКТИ:
  02/855 26 35; 0887/255 692; 0888/373 974
  albods@abv.bg

  ИНТЕРНЕТ МАГАЗИНИ:
  www.albo-bg.com
  www.albobg.com
  www.albo-bg.info
  Търси/Предлага: Димитър СТОЯНОВ | 12-August-2013 | Имейл
  Видян: 104 | Рейтинг: 0.0/0
  Общо коментари: 0
  Влезте или се регистрирайте, за да публикувате обява!
  [ Регистрация | Вход ]
  Copyright "314" © 2018 | Free web hostinguCoz